Probabil ati aflat deja ca actuala noastra promotie include cateva piese ZOWN. De fapt, sigur ati aflat asta daca sunteti abonati la newsletter-ul Chairry (iar daca nu sunteti inca, va invitam cu drag sa va abonati printr-un singur pas facil, pe pagina principala a site-ului nostru). Si pentru ca promotia va continua pana pe 22 februarie 2015, ne-am gandit ca ar fi util sa va scriem despre mobilierul ZOWN.

In primul rand, suntem mandri ca suntem unicul reprezentant al brandului in Romania si credem cu tarie ca aceste piese sunt o solutie perfecta pentru evenimente de tot felul, pentru ca puteti alege dintre modele diferite, cu dimensiuni si configuratii diferite. Practic, orice spatiu ati avea la dispozitie, il puteti transforma optim pentru fiecare ocazie, in functie de nevoile fiecarui nou eveniment.

De fapt, flexibilitatea pare sa fie cuvantul-cheie atunci cand vorbim despre mobilierul ZOWN. La urma urmei, vorbim despre mobilier pliabil, deci despre piese foarte usor de depozitat si transportat, facil si rapid de asamblat/dezasamblat. De asemenea, vorbim despre scaune, mese si banchete fabricate din materiale potrivite in egala masura pentru interior si exterior, fiind rezistente si la umezeala si la radiatii UV. Iar flexibilitatea ZOWN se vede in inca o dimensiune – cea cromatica; exista mai multe tipuri de huse, fiecare disponibil in mai multe variante de culori (la care se adauga si esarfe pentru scaune), iar acestea transforma chipul mobilierului si il adapteaza la orice tematica.

In plus, mobilierul este ergonomic si confortabil, oferindu-i celui care va sta asezat toate conditiile pentru a se bucura de eveniment. Iar beneficiile profesionistilor HoReCa vin din flexibilitatea despre care v-am vorbit deja, dar si din stabilitatea, rezistenta, durabilitatea si intretinerea facila a pieselor.

Daca v-am starnit curiozitatea, nu ezitati sa ne contactati. Si nu uitati nici ca pana pe 22 februarie 2015 puteti beneficia de preturi speciale pentru:

Articole similare