Daca n-ai ajuns inca la Therme, e musai sa te duci. Ba chiar ti-am recomanda sa faci asta cat mai repede!

Daca nici n-ai auzit de Therme, ei bine… ia o pauza ACUM si vezi aici despre ce vorbim. Crede-ne pe cuvant ca merita sa mergi, chiar si daca stai departe de Bucuresti. Oricum, daca stai in capitala, clar, n-ai nicio scuza! Hai, iubeste-te, rasfata-te si vezi pe pielea ta ce iti poate oferi cel mai mare centru de acest tip din Europa. Da, da – avem si noi varfurile noastre, deci absolut toate motivele sa ne mandrim.

Si sa ne scuzati ca noi ne mandrim chiar putin mai mult, dar in inima acestei oaze de relaxare se ascund si piese Chairry. Insa, mai mult decat mandrie, resimtim un sentiment profund de satisfactie cand ne gandim la mini-sezlongurile noastre. De ce? Motivul e simplu – contribuie la relaxarea unui numar impresionant de vizitatori si-i imbratiseaza cald si confortabil in timp ce grijile se risipesc asemeni aburilor care se ridica din apele termale.

Deci, serios vorbind, v-ar prinde bine un plan de evadare spre Therme, fie ca e pentru distractie la topogane in Galaxy sau o baie calda, afara, cu nasul la cateva grade pe langa zero (cum e si normal in februarie), in paradisul complet Elysium. Si cata vreme va plimbati din loc in loc, fiti cu ochii si dupa „bravii ostasi” Chairry, asezati cuminti in misiunea de relaxare. O sa-i recunoasteti sigur!

Articole similare