Povestea Chairry:

In anul 1997 porneam in cea mai frumoasa calatorie, cea a antreprenoriatului, cladind compania Elysee Impex si mai apoi in anul 2011 brandul Chairry, specializat pe mobilier pentru hoteluri, restaurant, spatii publice si birouri. 20 de ani de experienta, in care ne-am perfectionat si am produs o gama ampla de mobilier destinat hotelurilor, restaurantelor si spatiilor publice din Romania si din Europa, precum si locuintelor private.
 
 

De ce noi?

Pentru ca produsele noastre au un design special, o rezistenta crescuta, un confort desavarsit si o durabilitate verificata si testata. Chairry reprezinta astazi insasi definitia unei echipe de profesionisti in domeniul HORECA, cu un portofoliu foarte vast de mobilier si accesorii, ce se potrivesc oricarui tip de spatiu.
 
Chairry este totodata membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania. Ne mandrim cu respectarea standardelor internationale de calitate: ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001.
 
 

Serviciile si produsele Chairry:

Compania noastra ofera solutii de mobilier personalizate, incepand cu adaptari de design si finisaje si ajungand la furnizarea de materiale. Cautam in permanenta ocazii pentru a ne imbogati portofoliul cu piese speciale, de cele mai multe ori unice in Romania.
 
De-a lungul acestor 20 de ani, am finalizat cu succes proiecte ce reprezinta astazi unele dintre cele mai mari hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele din Romania si Europa. Fiecare proiect a fost unic si ne-a determinat sa fim din ce in ce mai flexibili, creativi si dedicati.
 
Prin practica si cercetare continua, am ajuns sa intelegem in totalitate nevoile spatiilor si preferintele clientilor, realizand armonie intre stiluri si culori, iar consultantii nostri au reusit intotdeauna sa gaseasca cele mai potrivite solutii.
 
 
Asteptam cu nerabdare noi proiecte si provocari, pentru ca suntem perfect echipati si putem furniza orice tip de mobilier, accesorii sau decoratiuni, chiar perdele si draperii.